2010 m. vasario 16 d., antradienis
Sausaininės širdutės
Visas šventines dienas buvo žadama ką nors saldaus išsikept, bet vis buvo atidėliojama. Tinguma tinguma per šias šventes. Pagaliau šią popietę pasiryžom paprastiems naminiams sausainiukams, katruos pagerinom balto ir pieniško šokolado glaistais.
Sausainiams reikės:
300 g miltų;
150 g cukraus;
10 vanilinio cukraus;
200 g tirpinto sviesto;
1 kiaušinio;
žiupsnelio druskos.
Į miltus įmaišome visus produktus, išminkome tešlą ir slepiame ją šaldytuvan kokiai valandai.
Paskui - tešlos kočiojimas ir darbas su formelėmis arba su fantazija:)
Kepama 180 laipsnių temperatūroje iki 10 minučių, kol parunda.
Receptukas pasiskolintas iš Austėjos, o kadangi laai norėjosi kuo saldžiau - aplietas baltu ir pienišku šokoladu:)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą